Ontspannende behandeling
65 euro per 90 min. Dit is inclusief voor- en nagesprek.
Met ondersteuning van diverse technieken die bijdragen aan ontspanning en je energie weer fijn laten stromen. Dit zorgt ervoor dat dingen weer soepel gaan lopen en je meer rust gaat ervaren.
Coachingssessie
65 euro per 90 min. Dit is inclusief voor- en nagesprek.
Samen gaan we kijken tegen welke dingen je in het dagelijks leven aanloopt. Hierbij krijg je handvatten die bij jou passen en die je goed kan integreren in jouw leven. Om zo de regie in eigen handen te houden en te doen waar jij blij van wordt.
Reiki-afstandsbehandeling
30 euro per 30 min.*
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen, maar wel meer energie en ontspanning willen ontvangen, dan is het mogelijk om een reiki-afstandsbehandeling af te spreken. Na afloop hebben we een kort telefonisch nagesprek.
Reiki 1 cursus
175 euro
3 dagdelen*
In deze cursus leer je naast theorie en oefeningen hoe je Reiki effectief in het dagelijks leven inzet en wordt de cursus afgesloten met een officieel certificaat.
* Dient vooraf betaald te worden.
Prijswijzigingen voorbehouden.

Een afspraak afzeggen kan kosteloos, indien dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt gedaan. Dit kan telefonisch of per e-mail. Voor meer informatie omtrent annuleringsvoorwaarden, verwijs ik je graag door naar de algemene voorwaarden onder aan deze pagina.

In de praktijk is het niet toegestaan om schoenen te dragen, daarom graag dikke sokken of sloffen meenemen. Graag geluid/trillen van je mobiel/fitbit uitzetten tijdens de behandeling om jezelf echt even een moment van rust en ontspanning te geven.

De praktijk is aan huis gelegen op de tweede verdieping. Er is geen wachtruimte bij de praktijk waar je van te voren kunt plaatsnemen en ook in verband met de voorbereiding van de behandeling, verzoek ik je vanaf 5 minuten voor de afgesproken tijd aan te komen. Mocht je later komen, dan gaat dat van je behandeltijd af. In de praktijk wordt er zowel overdag als ’s avonds alleen gewerkt op afspraak.

Liefdevol Zelfleiderschap kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor mogelijk lichamelijk letsel of psychische klachten. Cliënt blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor gemaakte keuzes.

Wanneer je onder behandeling bent bij een arts (specialist) of hiervan in het verleden sprake was, dan dien je dit altijd aan zowel je behandelend arts/specialist als aan Liefdevol Zelfleiderschap door te geven.

Op alle behandelingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacyverklaring.