Traject met 6 ontspannende sessies
Investering 450 euro
Met ondersteuning van diverse technieken die bijdragen aan ontspanning en je energie weer fijn laten stromen. Dit zorgt ervoor dat dingen weer soepel gaan lopen en je meer rust gaat ervaren.
Traject met 6 coachingssessies
Investering 450 euro
Samen gaan we kijken tegen welke dingen je in het dagelijks leven aanloopt. Hierbij krijg je handvatten die bij jou passen en die je goed kan integreren in jouw leven. Om zo de regie in eigen handen te houden en te doen waar jij blij van wordt.
Reiki-afstandsbehandeling
Investering 30 euro per 30 min
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen, maar wel meer energie en ontspanning willen ontvangen, dan is het mogelijk om een reiki-afstandsbehandeling af te spreken. Na afloop hebben we een kort telefonisch nagesprek.
Reiki 1 cursus
Investering 175 euro
3 dagdelen
In deze cursus leer je naast theorie en oefeningen hoe je Reiki effectief in het dagelijks leven inzet en wordt de cursus afgesloten met een officieel certificaat.

In de praktijk is het niet toegestaan om schoenen te dragen, daarom graag dikke sokken of sloffen meenemen. Graag geluid/trillen van je mobiel/fitbit uitzetten tijdens de behandeling om jezelf echt even een moment van rust en ontspanning te geven.

De praktijk is aan huis gelegen op de tweede verdieping. Er is geen wachtruimte bij de praktijk waar je van te voren kunt plaatsnemen en ook in verband met de voorbereiding van de behandeling, verzoek ik je vanaf 5 minuten voor de afgesproken tijd aan te komen. Mocht je later komen, dan gaat dat van je behandeltijd af. In de praktijk wordt er zowel overdag als ’s avonds alleen gewerkt op afspraak.

Een afspraak afzeggen kan kosteloos, indien dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt gedaan. Dit kan telefonisch of per e-mail. Voor meer informatie omtrent annuleringsvoorwaarden, verwijs ik je graag door naar de algemene voorwaarden onder aan deze pagina.

Op alle diensten van Liefdevol Zelfleiderschap zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacyverklaring.