Hieronder kan je bijvoorbeeld jouw ervaring bij Liefdevol Zelfleiderschap achterlaten over hoe je een behandeling hebt ervaren.
Als je dit anoniem wilt doen, dan kan dit door bij je naam ‘anoniem’ in te vullen.
Je e-mailadres wordt niet zichtbaar als het bericht wordt geplaatst.
Natuurlijk mag je mij ook persoonlijk mailen als je je ervaring niet wilt delen op de website of iets anders wilt vragen of vertellen.
Alvast bedankt,

Liefs,

Lifecoach voor Moeders & Reikitrainer

 1. Margareth

  Na een heerlijke ontspannende Reikibehandeling een aantal maanden geleden( toen het nog kon i.v.m Corona), besloten om een traject aan te gaan bij Jessica.
  Bij Jessica voelde ik me meteen veilig en vertrouwd. Afgelopen maandag ons eerste consult gepland maar dan via Teams. Jessica hadt het consult goed voorbereid. En wat zo fijn was, toen mijn hulpvraag iets veranderde, was Jessica meteen proffesioneel en flexibel genoeg om daar op in te spelen met de daarbij behorende vleug humor. En dat siert haar enorm!
  Ze heeft me fijne inzichten gegeven waar ik mee verder kan. Ondanks dat ik niet lijfeliljk in haar praktijkruimte kon zijn voelde het alsof we samen in één ruimte waren.
  Kortom, zeker een aanrader om bij haar een consult of traject te volgen om een duidelijke verandering in je leven teweeg te brengen!!

 2. Recensie van een cliënt (ontvangen per mail)

  Lieve Jessica,

  Mijn eerdere bezoeken aan jou waren in de praktijk, waar ik zo van geniet en waar ik zoveel baat bij heb.
  Nu dat er een lockdown is, stelde je voor om via Teams onze sessie te doen. Mijn eerste gedachte was, jammer dat het niet face to face kan, maar waarom proberen we het niet gewoon.

  Je gaf van te voren goede tips om een zo fijn mogelijke sessie te kunnen hebben. Waaronder een fijne rustige plek om te zitten, wat thee en water bij de hand te hebben en een schrift om wat in op te kunnen schrijven.

  Nou ik ben zo blij dat we de sessie online voortgezet hebben. Het was net of ik bij jou in de praktijk zat. Het voelde zo fijn en vertrouwd.
  Het is zo tof dat je de juiste vragen aan mij weet te stellen om zo tot de kern te komen, daar waar we afgelopen vrijdag naar op zoek waren.

  Dankjewel lieve Jessica, het is mede door jouw hulp gelukt om weer een laagje van die ui af te pellen.

  Ik kijk uit naar mijn volgende sessie!

 3. Peter

  Beste Jessica,

  Hierbij mijn recensie over de behandelingen en de coaching gesprekken.
  Ik heb ervaring opgedaan met eerdere Reiki behandelingen de afgelopen jaren en dat altijd als erg prettig ervaren. Tot op heden gunde ik mezelf een reiki behandeling als ik mijn lichaam ging voelen als gevolg van stress of iets dergelijks. Na enige tijd waren de fysieke klachten verdwenen of afgenomen en dan bleef het daarbij tot het moment ik me weer fysiek minder goede voelde. Deze trend is met name gebaseerd op reactief behandelen en zou dat mogelijk willen omzetten naar een proactieve benadering. De behandelingen en de gesprekken die onderdeel zijn van een sessie zijn persoonlijk en vertrouwd en om die reden is het voor mij belangrijk dat er een klik is tussen de behandelaar en mijzelf! Bij Jessica heb ik die klik zeker gevonden, vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen voelde het goed en vertrouwd. Jessica heeft een luisterend oor en stelt de juiste vraag op het goede moment en neemt tijd maar is ook bereid om iets van haarzelf te laten zien. Dat is bijzonder en helpt mij om meer toe te laten tijdens de reiki behandeling. Op de een of andere manier heeft reiki een positief effect op mijn systeem en dat blijft bijzonder, dat er blokkades zijn of dat er minder sprake van “stromen” is hoort een beetje bij de fase die ik doorloop. Mijn doel is dan ook om meer gestructureerd mezelf reiki te gunnen. Ondertussen ben ik bewust bezig om frequent oefeningen te doen om meer te ontspannen en innerlijke rust te krijgen. Dat is een proces wat langzaam opgang komt en me goed doet. Jessica is mijn stok achter de deur want kan niet ontkennen dat ik het soms lastig vind en dit af en toe toch de focus verlies. Ik ervaar Jessica als een professionele behandelaar die diverse disciplines en methodes beheerst waar mijn lichaam en geest baat bij heeft. Tevens is Jessica gewoon een erg mooi en hartelijk mens met gevoel voor humor, die veel rust uitstraalt maar soms ook iets onzeker overkomt.(tip) Ik zou de praktijk van Jessica dan ook willen aanraden bij andere ouders maar ook zeker bij de papa’s!

  Het ga je goed
  Peter

 4. Saskia

  Mijn lieve vriendin Bernarda had voor mij Reiki op afstand gewonnen bij Liefdevol zelfleiderschap van Jessica Heringa.

  Ik wist niet zo goed wat mij te wachten stond, dus liet ik het maar gebeuren.
  Jessica maakte met mij een tijd afspraak en dat de behandeling 20a 30 min zou duren. En dat ze mij daarna ging opbellen om haar bevinden met mij te bespreken. Zo gezegd ,zo gedaan.

  Na de eerste behandeling sloeg Jessica meteen de spijker op zijn kop. Jessica en ik kennen elkaar niet en toch weet ze precies mijn zwakke plekken te benoemen. Ze wist waar mijn blokkades zaten en ging daar op afstand mee aan het werk. Zodat mijn energie weer kon gaat stromen.

  Jessica is een liefdevol persoon die met veel liefde en passie en geduld alles uitlegt wat ze bij jou / mij tegen is gekomen. En als je het fijn vind het ook nog voor je op papier zet.

  Na de eerste behandeling heb ik nog 5 afstandsbehandelingen mogen ervaren. Ze geven mij een leidraad en een bevestiging van waar mijn lijf en hoofd om vraagt.
  Én het is een heel fijn gevoel als je energie blijft stromen in alle delen van je lijf.

  Reiki behandeling door Jessica zou ik zeker willen aanraden. Omdat je meer inzichten krijgt hoe je lijf en je hoofd werkt. En het een heel fijn gevoel is als blokkades in je lichaam worden opgeheven. En dat je energie weer mag gaan stromen.

  Lieve groet saskia

 5. Tirza

  Tijdens het coachtraject wat ik bij Jessica heb gevolgd was ik direct enthousiast. De manier waarop dit werd aangepakt werkte voor mij erg fijn, doordat we samen eerst besproken hebben waar ik aan wilde werken en wat mijn verwachtingen waren. Tussendoor hebben we geëvalueerd en dit voelde heel fijn om zo mijn doel/verwachtingen goed voor ogen te houden.

  Het voelde erg vertrouwd bij jou, niet oordelend en dat vind ik zo mooi aan jou. Je hebt ook humor en dat is erg fijn en zorgt ervoor dat het nuchter en luchtig blijft. Daarnaast ga je af op je intuïtie en kijk je wat op dat moment nodig is voor de sessie. Dit heeft regelmatig voor een verrassende aanpak gezorgd waar ik zelf nooit aan had gedacht en resulteerde in heldere inzichten waar ik verder mee kon.

  De tips die ik van je heb gekregen zijn heel waardevol en hebben er ook voor gezorgd dat ik echt heb geleerd om beter mijn grenzen aan te geven, meer zelfliefde heb ontwikkeld en heb geleerd de regie in eigen handen te houden.

  Voordat ik besloot mij op te geven voor het coachtraject had ik nog wel mijn twijfels vanwege de geld en de reistijd. Nu achteraf gezien ben ik zo blij dat ik het heb gedaan en zie ik het echt als een waardevolle investering die mij heel veel heeft gebracht.

  Het is het meer dan waard geweest en ook met de reistijd ging het goed. De afspraken konden buiten de spits om worden ingepland met als extra voordeel dat ik geen oppas hoefde te regelen, omdat de sessies onder schooltijd waren.

  Toen Jessica mij vooraf vertelde wat dit coachtraject mij zou opleveren wist ik zeker dat dit voor mij het juiste moment was om hiermee te starten. En nu we het coachtraject hebben afgerond merk ik echt dat ik er goed aan heb gedaan om me destijds hiervoor op te geven.

  Tussendoor vond ik het soms lastig dat dingen waaraan ik gewerkt had weer terugkwamen. Het was dan heel fijn dat ik dit met jou goed kon bespreken en samen te kijken hoe ik er het beste mee om kon gaan. Daar heb ik veel van geleerd.

  Ik weet nu dat ik echt de regie in handen heb en wat ik voor mezelf kan doen om ook de regie terug te pakken wanneer dit nodig is. En dat ik het waard ben om die tijd en echte aandacht aan mezelf te besteden, omdat ik nu weet dat ik zo het beste voor mezelf zorg.

  Dit coachtraject waar je doelgericht te werk gaat en zo op een liefdevolle manier goed voor jezelf leert zorgen zou ik zeker aan andere vrouwen aanraden. Doordat ik zelf nu heb ervaren hoe het is om zo te groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling en dat gun ik iedere andere vrouw ook.

  Meer en meer zie ik mezelf als een zelfverzekerde vrouw en ben trots op mezelf!

  Jessica, je bent een heel lief, meelevend persoon. Wanneer ik ergens tegenaan liep was het heel fijn dat jij me weer zo goed wist te helpen en daar was ik heel blij mee.

  Dankjewel voor deze mooie groei die ik heb mogen ervaren.

  Liefs,

  Tirza

 6. Susanne

  Is Reiki zweverig? Past het wel bij mij? Doet het wel iets en merk ik dat dan? Een greep uit de vragen die ik had voordat ik bij jou kwam voor een eerste behandeling. Inmiddels ben ik alweer heel wat behandelingen verder en telkens merk ik tijdens de behandeling dat er iets in mijn lichaam gebeurt, al is dat elke keer anders. Van een warmte of kou op plekken waar jij je handen legt, tot een complete warme gloed door mijn hele lichaam. Elke keer is de gehele behandeling heel comfortabel en ontspannend. Het is niet grijpbaar, maar ook zeker niet zweverig. Dat komt mede door de fijne gesprekken die eraan vooraf gaan. Gewoon ‘down to earth’, aansluitend bij waar mijn behoeften liggen. Je bent betrokken, humorvol en weet gedoseerd en met bewust gekozen woorden mij tot inzichten te laten komen. Ongemerkt ben je aan het coachen. Inmiddels maak ik veel bewuster keuzes in waar ik mijn energie in steek. De spagaat tussen werk en prive is er nog wel, maar veel minder. En wat is het fijn dat ik steeds duidelijker weet wat ik nu echt wil!
  Of het nu gaat om het bereiken van een doel of gewoon voor een heerlijke ontspanning waarbij je lichaam een dosis energie krijgt, voor beide kan ik je van harte aanbevelen!

  Groetjes Susanne

 7. Ingrid

  Ik heb bij Jessica genoten van de afstandsbehandeling. Na een afgesproken dag en tijdstip heb ik fijne energie mogen ontvangen. Ik heb het als zeer positief ervaren en ook de terugkoppeling was fijn. Alle informatie die ik terug kreeg van haar waren duidelijk en helder. Ik zou het zeker aanraden om een behandeling bij haar te boeken. Ze weet de vinger goed te leggen op de zere plekken en kan je verder helpen met het thema of hulpvraag waar je voor bij haar komt.

 8. Recensie van een cliënt

  Recensie van cliënt:

  Recentelijk heb ik bij Jessica de Reiki 1 cursus gevolgd wat mij mooie inzichten heeft opgeleverd en het is mij duidelijk geworden dat ik het fijn vind om meer tijd voor mezelf vrij te maken. Tevens heb ik gemerkt doordat ik geleerd heb om Reiki ook bij mezelf toe te passen dat dit zorgt voor meer rust in mijn leven, toename van energie en dat ik dichter bij mezelf ben gekomen, zodat ik ook keuzes kan maken die beter bij mij passen. Door Reiki in combinatie met het inzetten van een intentie aan een bepaalde situatie te geven, merk ik dat dingen in beweging komen en ik daardoor zelf ook in beweging kom. Het is fijn om zo weer te kunnen groeien in mijn eigen persoonlijke proces. Mijn zoon vindt mij ook rustiger geworden sinds ik mezelf ben gaan behandelen met Reiki.

  Het handboek wat tijdens de cursus wordt overhandigd is fijn om in terug te kunnen kijken, vooral met de foto’s die daarin staan vermeld. Jessica heeft een natuurlijke rust over zich, waardoor het heel fijn luisteren was. Door de humor die ze tussendoor gebruikte, werd het allemaal wat luchtiger en dit was heel fijn. Alles werd duidelijk uitgelegd in een veilige en vertrouwde setting waar zonder oordeel naar je werd geluisterd.
  Ik zou deze cursus zeker aanraden aan andere vrouwen omdat het een verrijking is voor en van jezelf/zelfliefde.

 9. Kirsten

  Toen mijn zus vroeg of ik het leuk zou vinden de Reiki cursus te doen, wist ik meteen dat ik daar positief op wilde antwoorden. Het is een flink bedrag, maar een hele goede en mooie investering voor mijzelf. Het goede gevoel wat ik had werd versterkt door de informatiebrief waarin stond uitgelegd wat Reiki is en voor mij zou kunnen betekenen.

  De cursus heeft mij opgeleverd dat het waard ben om tijd in mezelf te investeren en liefdevol naar mezelf te mogen zijn. Het me energie geeft en ik meer van mezelf ben gaan houden. Tijdens de cursus was er een fijne verdeling tussen de theorie- en praktijkgedeeltes, waarbij het verstrekte handboek ook een mooi naslagwerk is wat fijne handvatten geeft om thuis zelf mee aan de slag te kunnen.

  De manier waarop de cursus werd gegeven heb ik als heel fijn ervaren door de fijne en rustige uitstraling en stem van Jessica. Ze geeft goed advies, heeft aandacht voor de cliënt, het voelde heel vertrouwd en ook laat ze op het juiste moment de actie bij de persoon zelf. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

  Voordat ik aan de reikicursus begon had ik geen specifieke verwachtingen, maar ben zo blij met wat het mij gebracht heeft en zou deze cursus zeker aan andere vrouwen aanbevelen omdat het zo fijn is om liefdevol voor en met jezelf bezig te zijn.

 10. Recensie van een cliënt

  Lieve Jessica,

  Onlangs ben ik bij jou geweest voor een behandeling met matjes en met remedies. Dat was nieuw voor mij. Ik heb het als een hele fijne en ook toffe sessie ervaren.
  De power die ik aan het einde van de behandeling voelde, voelde zo ontzettend goed!
  Jij hebt mij geleerd dat ‘zelfliefde’ zo belangrijk is. Iets waar ik aandacht aan mag besteden.

  D.m.v. coaching en het stellen van vragen uitkomen op waar de echte oorzaak zit en zo met matjes en remedies tot mooie inzichten te komen en de power echt in mijn hart te voelen om hier mee aan de slag te willen gaan omdat ik nu voel dat ik het waard ben. Ik voel mij vertrouwd en veilig bij jou om deze stappen te durven zetten. Jij hebt mij echt heel fijn begeleid, op een lieve zachte manier.

  Dankjewel voor deze mooie ervaring.

  Liefs

 11. Recensie van een cliënt

  Lieve Jessica,
  Ik realiseer mij net dat ik bijna een jaar met heel veel plezier bij jou in de praktijk kom.
  Dit keer hebben we een familie opstelling met matjes gedaan, wat een mooie ervaring!.. een emotionele maar zo waardevolle sessie, dankjewel daarvoor Jessica.
  X

 12. Bernarda

  Lieve Jessica,
  Laatst heb ik een reiki behandeling bij je ondergaan. Ik wilde je even zeggen dat het op het moment dat jij mij de behandeling gaf al erg prettig was.
  We hebben een klik. Jouw manier van werken is rustig, prettig ,open en je manier van communiceren vond ik erg fijn. Je stelde de juiste vragen en luisterde ook goed.
  Na de behandeling voelde ik een rust, die een paar dagen heeft aangehouden. Fijn hoor. Dank je wel. Tot de volgende keer!
  Warme groet, Bernarda

 13. irma

  Gisteren heb ik een reiki- behandeling mogen ondergaan. Een behandeling in een rustgevende en ontspannen omgeving. Er was direct een klik tussen mij en jou Jessica, dat heb ik als erg fijn ervaren. Het moment van de behandeling kwam voor mij op het juiste moment, een moment waarop jij mij verder hebt kunnen helpen (erg prettig). De behandeling op zich heb ik als prettig ervaren, alles ging in overleg en in rust. Jessica langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de reiki-behandeling die ik gisteren van jou heb mogen ontvangen. Liefs.

 14. Recensie van een cliënt

  Mijn zoon is bezig met het voorbereiden op zijn presentatie die hij op school geeft.Hij doet het geheel op zijn eigen manier en doet het hartstikke goed. Ik leer loslaten en zo krijgt hij ruimte om te laten zien dat hij het zelf kan. Een mooie les die ik van jou geleerd heb. Trots op hem?.
  Jessica bedankt voor deze mooie leerzame momenten!

 15. Rens

  Lieve Jessica,

  Bedankt voor het fijne coachingsgesprek dat je met me voerde. Er was direct een klik, een lijntje, en herkenbaarheid in de manier waarop je mij benaderde. Door jouw open houding en je plezierige persoonlijkheid creëerde je snel een vertrouwenwekkende sfeer waardoor ons gesprek zonder veel moeite de gewenste diepgang kreeg. Dank je wel!

  Rens

 16. Renate van der Steen

  Lieve Jessica,
  Super bedankt voor je Holistische behandeling in combinatie met Reiki, heerlijk momentje voor mezelf. Je hebt zeker wat aangeraakt en kijk uit naar de vervolg behandeling samen met mijn lieve innerlijk kind . Je bent een mooi en puur mens en vind dat je een prettige rust uitstraalt. Het voelt heel vertrouwd om mijn verhaal met je te delen. Mooi om te zien dat je zo in je kracht staat. Voor iedereen die dit leest: maak een afspraak met Jessica en ervaar het zelf!
  Veel liefs én een dikke knuffel, Renate

 17. Recensie van een cliënt

  Lieve Jessica,

  Dankjewel voor de fijne ochtend!
  Ik vind het zo mooi, dat je jouw intuïtie volgt tijdens ons gesprek. Je kijkt naar welke behandeling jij op dat moment het meest vind passen bij mij.
  Dit keer geen behandeling maar een coachingsgesprek, en dat was zo waardevol en voelde helemaal goed.
  Door met jou in gesprek te gaan, krijg ik steeds meer inzichten en leer ik met liefde naar de dingen te kijken die goed gaan, maar ook de dingen die voor mij minder goed gaan.
  Zo’n mooi uitgangspunt!
  Bedankt voor jouw enorme hulp en steun. Ik verheug mij op de volgende afspraak.
  Veel liefs

 18. Danielle

  Lieve Jessica, bedankt voor jouw fijne behandeling eind december.
  Je had je heel goed voorbereid en we hadden aan het begin van de behandeling een heel fijn gesprek en hebben samen gemediteerd.
  De Reiki-behandeling was erg bijzonder, fijn en ontspannend. Daarna hebben we fijn nagepraat en mocht ik nog een kaart trekken met een voor mij mooie betekenis.
  Veel liefs, Danielle

 19. Johan Gauger

  Lieve Jessica,

  Heel erg bedankt voor de fijne behandeling! Je hebt een erg vriendelijke, zachte en open houding waardoor ik me makkelijk kon openstellen. Door je houding, wijsheid, professionaliteit en fijne energie heb ik me helemaal over kunnen geven tijdens het consult. Hierdoor is tijdens en de periode na de behandeling veel losgekomen en losgelaten. Mede dankzij jou en de behandeling zit ik weer goed in m’n vel.

  Heel erg bedank voor alles!

  Liefs, Johan Gauger

 20. Brigida Versteeg

  Lieve Jessica,
  Wat ben je een mooi mens! De rust die je uitstraalt, jouw professionele houding geven mij het vertrouwen om mij totaal veilig te voelen tijdens een sessie. Het is voor mij daarom niet moeilijk om mij over te geven aan een fijne behandeling, of een goed coaching gesprek. Dank je wel voor jouw positieve bijdrage in mijn leven!

  Heel veel liefs,
  Brigida

 21. Recensie van een cliënt

  Lieve Jessica,
  Wat een fijne en mooie behandeling heb ik mogen ontvangen van jou, dankjewel daarvoor!
  Het was voor mij intens. Ik voelde de energie stromen, echt heel bijzonder. Zo mooi ook dat je vanuit jouw intuïtie werkt.
  De sfeer was erg fijn.
  Na de behandeling, en nu nog steeds ( 2 dagen later) voel ik een soort innerlijke rust over mij heen. En dat is een heel fijn gevoel.
  Ik kan haast niet wachten totdat we de tweede behandeling/sessie gaan starten.
  Tot gauw, liefs

 22. Recensie van een cliënt

  Vanaf onze eerste ontmoeting voelde ik me erg op mijn gemak bij Jessica. Ze heeft een groot empatisch vermogen. En is erg opmerkzaam op knelpunten in iemands leven.

  De eerste keer dat ik bij haar kwam heb ik een heerlijke reikibehandeling mogen ontvangen. Ik voelde me van tevoren onrustig en moe. Erna voelde ik me rustig en energiek.

  De tweede keer heb ik een hele bijzondere ervaring gehad met schaalwandelen. Dit in combinatie met het vasthouden van buisjes olie (remedies). Waarbij ik sterke lichamelijke sensaties voelde die later bij de uitleg helemaal bleken te kloppen. Bij het lopen werd voor mij erg duidelijk waar ik naartoe wil werken in mijn leven. Het gaf me focus en overzicht.

  Daarna hebben we bij wijze van nabehandeling nog een aantal telefoongesprekken gehad. Waarin ik me erg gehoord voelde. Het maakte voor mij helder dat ik meer rustmomenten voor mezelf mocht gaan creëren.

  Als ik er nu op terugkijk verkeerde ik toen in een erg onrustige periode van mijn leven. Ik ben sindsdien verhuisd. Mijn oorspronkelijk hulpvraag; meer rust in mijn leven en me steviger voelen, heb ik heel duidelijk bereikt mede dankzij Jessica’s fijne begeleiding en ondersteuning.

  Lieve Jessica bedankt! Ik zou graag in contact met je blijven.

 23. Petra v. E.

  Lieve Jessica, het voelde heel fijn om door jou zo warm te worden ontvangen. De plek waar we zaten was met oog voor detail ingericht. Eerst een lekker kopje thee tijdens een verhelderend gesprek waarin empathische en diepere vragen elkaar natuurlijk afwisselden . Daarna een heerlijke, rustgevende reiki behandeling op de tafel met zachte muziek op de achtergrond. Ik voelde me tijdens de hele behandeling erg ontspannen en soms voelde het alsof ik droomde maar dankzij extra aarding bij de voeten bleef ik me bewust van wat er gebeurde. Het bijzondere klingeltje aan het einde van de behandeling werkte als een zachte wekker. Na de behandeling voelde ik meer energie dan de dagen ervoor. De liefdevolle aandacht van Jessica voelt als een watme deken❣️

 24. Recensie van een cliënt

  Lieve Jessica,
  Er gebeurt weer zoveel in mijn leven, dat ik voelde weer graag een behandeling te ondergaan. Behandelingen heb ik inmiddels al diverse keren mogen ontvangen bij jou en steeds weer kwam het juiste aan de orde en gebeurde er mooie kloppende dingen op verschillende manieren. Daardoor is het fijn om juist door dit en de liefdevolle ontvangst en het grote vertrouwen weer bij jou te komen. Deze keer was het weer heel treffend door iets nieuws erbij, omdat je mij toch vroeg om over een hulpvraag na te denken en of je mij op afstand mocht inscannen. Onvoorstelbaar dat dit dan weer zo stroomlijnt met gevoel in de behandeling en het praten daarna. Het heeft nog fijn doorgewerkt. 2 weken erna, mocht ik nog een hart meditatie doen, (dit voelde zo bij mij, om na de voorgaande behandeling iets nog meer te versterken, wat was aangeraakt) pfffff ……. wat een warmte gewoon door jouw handopleggingen en mijn handen op mijn hart, jouw stem die mij de weg binnen in mij wees, tranen van ontroering. Dank je wel lieve Jessica, indien mijn lichaam/geest weer iets nodig heeft dan zal ik weer graag een afspraak maken. Veel liefs

 25. Kim

  Blanco, zonder enige ervaring en nieuwsgierig ging ik er in en ik had me voorgenomen mij open te stellen voor wat komen ging.

  Ik heb de behandeling als zeer ontspannen ervaren.
  Van begin tot eind creëerde jij een relaxte sfeer.

  Bedankt!

 26. Ellen

  Lieve Jessica,

  Dank je wel voor de heerlijke, ontspannen Reiki-behandeling. Je bent een warm mens, ontzettend puur.
  Ik was echt op mijn gemak en stond hierdoor open om Reiki te ontvangen. Ik voelde het goed stromen en er zijn zeker dingen aangeraakt.
  Ik heb mooie inzichten mogen krijgen! Blijf lekker zo door gaan lieve Jessica!

  Liefs Ellen

 27. Susanne

  Op zoek naar een manier om meer bij mezelf te komen en minder geleefd te worden, ben ik bij jou terecht gekomen.
  De eerste reikibehandeling ging ik nieuwsgierig, open maar ook wel kritisch in. Ik had er veel over gelezen, maar was het niet te zweverig voor me??
  Na die ene behandeling was ik al om. Het warme welkom, de hele ontspannen behandeling (die alleen daarom al fijn was) waarbij ik ook iets voelde gebeuren in mijn lichaam, de wijze waarop je tijdens gesprekken luistert en vraagt met veel respect voor de ander, de rust en tijd die je neemt, maken dat het een hele fijne en bijzondere ervaring was.

  Inmiddels ben ik meerdere keren bij je geweest voor een behandeling en elke keer was het een hele andere beleving. Ik heb warmte gevoeld, maar ook kou. Van ‘iets’ voelen stromen door je lichaam tot tintelende lichaamsdelen. Maar elke keer voelde ik me letterlijk een stukje lichter op weg naar huis.

  Ik kan een behandeling van jou echt iedereen aanbevelen, al zou het alleen maar voor de ontspanning zijn…!! Al wat er meer voor je uitkomt is alleen maar mooi meegenomen.

 28. Recensie van een cliënt

  Wat voel ik me dankbaar na deze paar behandelingen. Wat mag het nu in rust weer stromen na de chaos in mij. Ook zo heerlijk om te ervaren dat ik het niet alleen hoefde te doen. Wat mooi en verwonderlijk elke keer weer, elke keer anders. Ik heb een groot vertrouwen in jou, dank, dank je wel!! Lieve hugh

 29. Recensie van een cliënt

  Op het juiste moment op de juiste plek, bij jou op de bank, zo voelt (voelde) het. Ongelooflijk wat een doorstroming vond er plaats. Ik had dit nooit verwacht. Wat ik zo enorm fijn vond dat je na de behandeling, toen er toch een behoorlijke reactie los kwam bij mij, nog liggend op de bank bij het bijkomen van de behandeling, je me op de juiste momenten meehielp of juist alleen liet gaan. Zo liefdevol, maar ook heel integer, zo kloppend. Ik voelde duidelijk dat ik het niet alleen hoefde te doen, woorden schieten eigenlijk tekort bij zo’n diepe ervaring. Het mocht er zijn allemaal. Ik mocht het delen met je achteraf in gesprek bij een heerlijk glas water. Daardoor kwamen er bij mij inzichten van oude dingen, die ik nu mag laten gaan in liefde, wat een geschenk, wat een cadeau. Dank je wel lieve Jessica, wat heerlijk dat je er bent.

 30. Recensie van een cliënt

  Ik heb de behandeling als heel bijzonder ervaren.
  Jessica heeft mij in het begin uitgelegd wat ze ging doen, en ze zei ga lekker liggen en laat het op je afkomen.
  Voor mij was het de eerste keer dat ik een Reiki behandeling kreeg, en dat was toch wel spannend.
  Jessica is een lief, open en rustig persoon en voelde me meteen op mijn gemak bij haar, dat was zo fijn.
  Tijdens de behandeling heb ik warmte en kou gevoeld, dat was bijzonder. Na de behandeling hebben we gesproken over onze ervaring en dat was heel fijn.Ik ben met een heel fijn gevoel weer naar huis gegaan. Het heeft me een heel rustig gevoel gegeven en de dagen daarna ook, ik kan het het beste omschrijven als “voldaan”. Heel fijn dankjewel Jessica.Bedankt voor de fijne behandeling en tot een volgende keer.

 31. Recensie van een cliënt

  Lieve Jessica, natuurlijk als eerste gefeliciteerd met jou eigen website. Het ziet er echt super mooi uit. Het is al even geleden dat ik een aantal behandelingen van jou mocht ontvangen, maar graag wil ik nu toch nog even een reactie geven hoe ik het heb mogen ervaren. De warme binnenkomst, de fijne energie en het op mijn gemak stellen voelde al heel geruststellend. Wat mij nog het meeste bij is gebleven, is de ongelooflijke warmte die er al direct was bij de eerste handoplegging, heeerlijk!! Maar ook door het automatisch volgen van jouw handen te mogen ervaren, direct zo ontspannen te worden en daardoor zo uit mijn hoofd. Zelfs van soms externe geluiden had ik totaal geen notie, terwijl ik daar zeer gevoelig voor ben. Na de behandelingen was het fijn soms kort, soms wat langer te evalueren en wat te drinken. Door al die behandelingen voelde ik mij energieker, leeg (leger) in mijn hoofd, en van binnen fijn. Ook gaat het nu heel goed met de knieën, waar ik super blij mee ben. Ik vind je een hele mooie lieve en integere vrouw en ik zou zeker mensen een behandeling (en) van jou gunnen. Het is echt een cadeau. Uiteraard kom ik graag weer bij jou terug mocht ik fysieke klachten of wat energie nodig hebben. Veel liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *