Hoe weet je nu waar te beginnen?

Zo’n simpele vraag, maar soms zo lastig te beantwoorden…

Je kinderen betekenen alles voor je en met alle liefde doe je (bijna) alles voor ze. Dat snap ik! Maar hoe blijf je een leuke, relaxte moeder als er steeds aan alle kanten aan je getrokken wordt.

Waar blijft die ruimte om wat voor jezelf te doen?

Het probleem is dat je jezelf altijd op de laatste plek zet: Qua aandacht, energie, liefde. Je komt tijd tekort voor jezelf. Niet zo gek als je ziet wat je allemaal doet en waar je aan denkt.

Je voelt je snel schuldig en wil het graag goed doen voor iedereen om zo niemand teleur te stellen of tekort te doen... Voordat je het je realiseert heb je jezelf opnieuw weggecijferd. 

Het is echt tijd om jezelf op 1 te zetten, zodat je vanuit innerlijke rust jezelf en je gezin het beste kunt geven.

Lijkt het jou ook fijn om genoeg energie over te hebben om eindelijk te doen wat jij het liefst doet? Maar weet je niet waar te beginnen?

Wat is belangrijk voor jou?

In een kennismakingsgesprek luister ik graag naar jouw verhaal. Een van de eerste belangrijkste dingen vind ik het hebben van een wederzijdse klik.

Daarbij vind ik het belangrijk dat jij je op jouw gemak voelt en door openheid en wederzijds vertrouwen jij je kan openstellen om te gaan ontdekken wat je echt vanuit je hart wilt.

Wat vind jij belangrijk? Waar word jij blij van? Wat is hiervoor nodig? Hoe kan ik jou daar het beste bij helpen. Dit alles doe ik in gezamenlijk overleg met jou om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op jouw levenspad.

Bewust leren zorgen voor je eigen energie, te ontdekken wat jouw werkelijke behoeften zijn en zo te gaan voor het leven waarin je echt weet en doet wat je wilt!

Jessica

Samen aan de slag zodat jij de regie over je leven houdt!

Kies voor het leven dat jij echt wilt waardoor je vol vertrouwen het beste uit jezelf haalt. Meer tijd voor jezelf maakt, zodat je balans in je leven krijgt en die leuke, relaxte moeder bent. 

Ben je benieuwd hoe je meer ruimte krijgt, waardoor je ontspant en vanzelf die moeder bent die je je kinderen gunt? Neem contact op >>

Inspiratiegids!