Een groot verlangen van één van mijn lieve cliënten.

Haar grote verlangen was om weer rust en ontspanning te ervaren. Dat ze hier echt behoefte aan had, werd duidelijk toen ze vertelde vaak veel te veel te willen doen en daardoor weer over haar grenzen was gegaan.

De hoogste tijd om aan de bel te trekken...

Lees meer

Als ik dit van te voren had geweten...😉

Pfff…Het enige wat ik op dat moment dacht was: “Wat een rotdag is dit en waar is die rol behang om haar achter te kunnen plakken?

Gelukkig hoorde ik niet veel later deze geruststellende woorden...

Lees meer

Dit is hoe jij je autorijvaardigheden praktisch toepast in het moederschap.

Lukt het je maar niet om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Om over de tijd voor jezelf maar helemaal niet te spreken.

En hoe hard je ook je best doet, je blijft het frustrerende gevoel houden dat je overal net tekortschiet. Zo krijg je het wel voor elkaar om die tijd, aandacht en energie goed te verdelen.

Lees meer

Moederschap hard werken of ook hard genieten?

Heb je vaak het gevoel dat er te weinig uren in de dag zitten en de tijd als los zand door je vingers heen glipt?
Zou je misschien willen dat het allemaal wat makkelijker zou gaan?

Lees meer

Wat is er belangrijk voor jou?

In onze steeds drukker wordende maatschappij waar van alles van je wordt verwacht, voelt de druk vaak heel hoog om alles voor elkaar te krijgen. Altijd maar doorgaan in de hoop dat het nu wel een keer lukt om die to-dolijst af te krijgen.

Lees meer

Waar kies je voor?

De afgelopen weken zijn voor ieder van ons pittig geweest. De maatregelen die continue in het nieuws voorbijkomen. Het contact wat we nu zo hard missen met de mensen in onze (directe) omgeving. Het steeds zoeken naar een nieuw ritme.

Lees meer

Hoe kom JIJ deze schoolvakantie verder door?

Terwijl de ene moeder al weken reikhalzend uitkeek naar deze vakantie, zit de ander met de handen in het haar. Piekerend hoe ze ook deze week nog moet doorkomen met de kinderen.

Hoe kan je er dan toch voor zorgen dan je een fijne week hebt zonder jezelf uit het oog te verliezen?

Lees meer